U bent hier: Producten | PCB-POOL prototype

PCB-POOL® Prototype

Prijzen

U kunt de prijs voor uw enkelzijdige, dubbelzijdige en 4/6ML prototypes berekenen door gebruik te maken van onze online prijs berekenaar .

De prijzen worden berekent per vierkante decimeter (dm²) en zijn inclusief de film- en gereedschapskosten en BTW.

Verzendkosten hangen af van de verzendservice die u kiest. De benodigde verzendmethode kan in ons online berekeningssysteem geselecteerd worden.

Een compleet overzicht van de beschikbare levertijden en de extra kosten voor de verschillende turnaround-services zijn te vinden onder levertijd.

Soldeermasker?

Wij rekenen een vaste prijs voor soldeermaskers op een enkelzijdige of dubbelzijdige printplaat, ongeacht de afmetingen.

Bij een 4/6-laags multi-layer PCBs, is het soldeermasker bij de prijs inbegrepen.Positioneringsprint?

Wij rekenen een vaste prijs voor silkscreen op een enkelzijdige,dubbelzijdige of 4/6-laags multi-layer printplaat, ongeacht de afmetingen.

U kunt kiezen tussen enkelzijdige silkscreen op de BOVENzijde, of dubbelzijdige silkscreen op de BOVEN- en ONDERzijde.
Electrische test

We testen onze PCBs tegen een lage prijs, ongeacht het aantal testpunten en 100% gebaseerd op uw layout-bestand! Alle prijsopgaven zijn inclusief BTW!

Wij denken dat U WAAR VOOR UW GELD KUNT KRIJGEN is!

4/6-laags multi-layer
De electronische test is bij de prijs inbegrepen voor alle multi-layer PCBs met onmiddellijk effect.

Technische data

Technische informatie over de PCB-contour, spoor en spoorafstand tolerantie, aantal doorgemetalliseerde gaten, het boren, soldeermasker en silkscreen is te vinden op de pagina Technische informatie.

Houdt er rekening mee dat het minimale benodigde gebied 1 dm² is! Foto-plots worden niet geleverd. Er worden geen kortingen gegeven op her-bestellingen.Gratis kado

Nieuwe PCB-POOL® klanten ontvangen een gratis de-soldering pomp bij hun eerste Prototype order.
Zolang de voorraad strekt.