U bent hier: Producten | Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Geachte klant!

Hier bij Beta LAYOUT zijn al onze inspanningen erop gericht om u, onze klant, een constant hoog niveau van kwaliteit te geven. Deze hoge standaard wordt bereikt door strenge selectie en het controleren van onze leveranciers. OVer alle opmerkingen of vragen van onze klanten wordt nagedacht om onze service te verbeteren.

Jammer genoeg kunnen PCB' s niet gewoon in de winkel gekocht worden. Als u weet hoeveel stadia er nodig zijn voor het maken van een PCB, dan weet u dat het een lang en complex proces is.
1. Filmwerk   13. Etsen
2. Voorbereiding materiaal   14. Kwaliteitscontrole
3. Bevestigen van gaten en pinning   15. Tin Strip
4. CNC boren   16. Borstelen/koper verguldsel
5. Borstelen en vergulden   17. Soldeermasker aanbrengen
6. Koper verguldsel zonder electro   18. Soldeermasker belichting
7. Borstelen/stop   19. Soldeermasker ontwikkeling
8. Lamineren van resist   20. Inbranden
9. Ontwikkelen van resist   21. Waterpassen met hete lucht
10. Ontwikkelen van resist   22. Pinning
11. Tin lood verguldsel   23. Omleiden
12. Drogen   24. Laatste kwaliteitscheck

98% van onze PCBs zijn naar tevredenheid van onze klanten. Het is onze hoogste prioriteit om de overgebleven 2% recht te zetten. als u niet tevreden bent met onze printplaatjes, bel ons dan op ++49 (0)6120 907010.

Uw printplaatjes worden dan, kosteloos, opnieuw gemaakt, op het eerst volgende beschikbare paneel.

De hoge standaard van onze producten en services zijn bevestigd door een onafhankelijke externe bron. Beta LAYOUT Ierland en Beta LAYOUT GmbH Duitsland zijn beide ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd!

U kunt onze ISO9001 Certificatie downloaden door te klikken op de volgende:

UL gecertificeerd

het UL-kwaliteitsstempel wordt alleen toegewezen door “Underwriter Laboratories” na een strikte en gecontroleerde procedure - waardoor dit kwaliteitsstempel extreem belangrijk is voor de productveiligheid in de VS en Canada. PCB-POOL®-klanten kunnen nu ook voordeel hebben van dit onderscheiden kwaliteitsstempel binnen de prototypen - zeker wanneer het eindproduct is bestemd voor gebruik in de Verenigde Staten of Canada.