Help-informatie

Assemblage

Formaten: EAGLE, TARGET! en Altium
We accepteren op dit moment EAGLE-,TARGET 3001- en Altium -formaten voor het samenstellen van uw PCBs in PCB-Pool. In de toekomst zullen we in staat zijn om alle formaten te accepteren die ondersteund worden door PCB-POOL® voor PCB-assemblage. De extra formaten zullen stap voor stap worden toegevoegd en elke keer worden aangekondigd in de nieuwsbrief.

Momenteel aanvaarden wij orders voor de montage van maximaal 50 PCBs per PCB-Pool bestelling.

De aangegeven assemblage-prijzen zijn alleen geldig in combinatie met een order voor productie van PCBs.

Als u een andere layout-programma gebruikt of u wilt een groter aantal PCBs gemonteerd zien, gebruik dan ons PCB-OVERSEAS Request Form. Wij sturen u een vrijblijvende offerte, zonder verplichting van uw kant.


Layout-eisen
Een minimum afstand van 3 mm tussen de rand van de printplaat en de buitenste onderdelen is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat onze geautomatiseerde assemblage machine uw PCB kan accepteren.

Gelieve uw PCB layout te genereren met de referentie-oorsprong (nulpuntreferentie voor alle componentco├Ârdinaten) in de linker benedenhoek.

Plaats ten minste twee en bij voorkeur drie merktekens op uw layout. Het beste type van referentie-merkteken is een enkele cirkel met een diameter van 2 mm. Alle merktekens moeten vrij zijn van soldeerstop en de omgeving moet vrij zijn van andere structuren, zoals sporen, grondvlakken, enz. De omvang van deze omgevingsruimte moet 4 tot 6 mm bedragen. Plaats de referentietekens zo ver mogelijk uit elkaar en diagonaal tegenover elkaar aan de randen van de print.

We moeten ook een component-diagram ontvangen met component aanduidingen (IC1, IC2, R1, R2, C1, C2, enz.) en duidelijk aangegeven polariteitsmerktekens voor de relevante componenten.