Help-informatie

Componenten

Door de klant geleverde componenten
U stuurt ons uw componenten en wij gebruiken die om uw printplaat te monteren, zodra deze is gefabriceerd.

Gelieve uw componenten adequaat van labels te voorzien om verwarring te voorkomen.
Let op dat alle onderdelen in droge toestand moeten worden geleverd (zie IPC/JEDEC J-STD-020D en IPC/JEDEC J-STD-033B.1).

Hoewel we geen belangrijke verliezen van componenten verwachten, geven we er om veilig te spelen de voorkeur aan om wat te veel onderdelen te ontvangen, zodat vertragingen in de levering voorkomen kunnen worden, mochten er toch onderdelen verloren gaan.

Stuur 20% meer componenten (minstens 10 stuks meer) voor passieve types met bouwvorm 0603 of groter en 100% meer componenten bij de bouwvorm 0402 (minstens 20 stuks meer).

Alle componenten moeten geleverd worden in vochtbestendige en ESD-conforme verpakking. Alle ongebruikte componenten worden aan u geretourneerd.

Onderdelen besteld voor de klant
We bestellen graag voor u alle of een deel van de componenten.

Om dit te kunnen doen, moeten we alle nodige informatie over het bestellen hebben, zoals leverancier en ordernummer, volgens uw layout-bestand.

Indien u wenst zelf bepaalde onderdelen wil monteren, is dit geen probleem - gewoon even melden in de overeenkomstige component beschrijving van uw project.

We berekenen u voor de componenten aan de huidige gepubliceerde prijs (zonder toeslag) van de fabrikant die door u gekozen werd voor de overeenkomstige bestelhoeveelheid.
U ontvangt een gedetailleerde lijst van de individuele items, met de prijzen, ter goedkeuring kort voordat we de bestelling te plaatsen.

Bij het selecteren van uw componenten, let a.u.b. op de beschikbaarheid en levertijden. Assemblage kan pas beginnen nadat alle noodzakelijke componenten ontvangen werden.